BRAND SENSE TO YOU!- Jedna čulna priča!

brandsense

BRAND SENSE TO YOU, SENSE TO MARKET!

Želim sa vama da podelim ideju o organizaciji izložbe koja bi za temu imala pojam čulnog brendiranja. 

Predstavljam vam u kratkim crtama ideju projekta, sa predlogom vizuelnih elementa i pozivam da realizujemo zajedno.

Projekat Brand Sense prikazuje brendove iz ugla čula koje poseduje čovek ali na jedan specifičan način da bi uočili skup vrednosti koje nastaje kao odnos menadžmenta obećanja brenda i ekonomije iskustva tržišta.

Projekat koji je u stvari  jednodnevna ili petodnevna izložba brendova u odredjenim celinama, gde svaka celina predstavlja jedno čulo.

Brand Touch – predstavlja izložbu logotipa brendova ispisanih Brajevim pismom. Cilj je da se javnosti prikaže kako svet „dodira“ funkcioniše, posebno iz ugla onih koji ne vide već se oslanjaju na čulo dodira.

Brand Taste- brendovi koji se mogu probati. Oni koji imaju prepoznatljiv ukus i kojima ukus predstavlja „key value proposition“ kao rezultat odnosa menadžmenta obećanja brenda i ekonomije iskustva tržišta. Izložba prepoznavanja ukusa.

Brand Sound- Dan ili deo izložbe kada su brendovi u ulozi DJ. Promovišu se brendovi koji su prepoznatljivi prema njihovom zvuku koji je deo komunikacije brenda.

Brand View- Kako stvarno izgledaju brendovi? Šta je njihov vizuelni kod. Kako ih vidimo? izložba u kojima se sa 1000 reči opisuju brendovi a posetioci pogadjaju koji je brend opisan. Dakle, imate uramljene plakate na kojima je ispisano hiljadu reči o nekom brendu i posetioci pogađaju čili logotip se krije iza teksta.

Brand Aroma— Kako poznati brendovi mirišu? Da li imaju miris po kojem ih prepoznajemo. Izložba bočica u kojima su „mirisi“ brendova i još nekoliko mirisnih iznenadjenja za posetioce izložbe.

Interesantno zar ne?

Brand Sense to you.

Sense to me.
Sense to you.
Sense to market.

Da li ste zainteresovani za partnerstvo u realizaciji?
Sense 2 You?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *