Ideja sa one koji znaju pravilno da zauzmu stav

Žena.

Stub i generator.

Deo zakona polarnosti koja je zadužen da se dela iznesu.

Tokom ove pandemije a i posle nje, uloga žene na mnogim društvenim i ekonomskim poljima postaće broj 1 i to zbog skupa poduloga koje će zahtevati maksimalnu primenu prirodnih principa koji su deo svakog razvoja, transformacije, promene. Principa, kojima težimo uvodeći određena ekonomska i društvena pravila.

Međuzavisnost. Jedinstvenost. Jednostavnost. Organizovanost.

Četiri elementa koja su i će biti ključ kojim će i žene i muškarci otvarati vrata budućnosti.

Treba da doprinesemo ostvarenju njihovih uloga u društvu, zar ne? Posebno žena kao generatoru transformacije.

Cause Marketing ideja u kojoj su žene glavna uloga ima svoje ime.

#ŽENASASTAVOM

Zašto #ŽENASASTAVOM?

Jer.

Žena sa pravim stavom prema sebi, prema životu i okruženju je žena koja je srećna i ostvarena. To je žena sa pravom dozom samopouzdanja. Zna da zauzme pravi stav u svakodnevnom životu prema porodici, prijateljima i u profesionalnom životu sa kolegama. Zna da kreira osećaj prijatnosti u svom okruženju dok zrači pozitivnom energijom. Ona voli i ona je voljena.

Žena sa stavom na pr(a)vom mestu voli sebe i posvećena je sebi. Svesna je koliko joj ljubav i poštovanje znače i ostvaruje sinergiju sa okruženjem. Samo jasnim ispunjenjem unutrašnjeg kruga delovanja žena je sposobna da se posveti spoljašnjem krugu delovanja. Tada svojim radom doprinosi sebi i okruženju. Ekonomski i društveno.

Takođe, žena sa stavom ne pravi kompromise , jer svaki kompromis vremenom vodi ka nekoj vrsti nasilja.

Zašto “Žena sa stavom”? 

Jer odgovara na “neophodnost” i “važnost” delovanja zajednice prema ženama.

Verujem da jedinstvenost i jednostavnost ideje može da se ostvari kao rezultat činjenice da “zajedno možemo sve da transformišemo”.

Cause Marketing ideja „Žena sa stavom“ je zajednica verujućih i posvećenih koji generišu društveni i tržišni pokret (social and market movement)a

Mehanizam.

U osnovi ideja predstavlja oblik programa lojalnosti u kojem žene sakupljajući bodove kupovinom proizvoda određenog brenda, ili kupovinom u izabranom tržnom centru ili FMCG objektima, dobijaju prostor za lično unapređenje, dobijanje različitih vrsta podrški od strane zajednice.

Žena sa stavom je skup programa, usluga, znanja, edukacija, aktivnosti koje korisnik može da iskoristi zahvaljujući sakupljenim bodovima.

Dakle, kada sakupi određen broj bodova žena bira:

a) da unapredi svoje poslovne veštine u cilju povećanja produktivnosti

b) da online ili offline unapredi druga znanja koja će biti deo stabilnosti svih stavova koje treba da zauzme u životu

c) da brine o svom zdravlju kroz razne oblike treninga i savetovanja

d) da ostvari razne benefite za druge proizvode koji su joj potrebni

e) da podeli svoje bodove sa drugim ženama u „online zajednici“ i tako razvijaju pozitivnu društvenu međuzavisnost.

f) da pokrene ideje i kampanje podrške drugim članovima zajednice

Kada bi Cause Marketing ideju #Ženasastavom pretvarali u biznis model i definisali kroz četiri od devet celina (www.canvanizer.com) onda bi ukratko imali sledeće:

Ciljna grupa: Žene koje žele i one koje znaju da zauzmu stav u vezi bitnih stvari.

Value Proposition: Podrška koja učestvuje u održavanju i razvoju stavova koje žene treba da zauzmu u vezi bitnih promena i transformacija koje su i će biti deo budućnosti.

CRM- Kako ćemo brinuti? Program nagrađivanja (Customer Rewarding Management). Program promovisanja odgovornosti (Customer Responsibility Management)

Distribucija i komunikacija. Mobilna app #ženasastavom koja predstavlja customedia, brand moments, social moments, market movements, social impact.

Ključni partneri: Nosioci ideje mogu da budu kompanije kao što su DM, Lilly, BIG tržni centri. Takođe ključni partneri su kompanije koje nude usluge ličnog, profesionalnog i biznis razvoja. Zatim sportski treneri, teretane, sportski klubovi (joga, fitnes,…)

Dakle,

Cause Marketing ideja #ženasastavom sa ostalim učesnicima u društvenom i ekonomskom životu uspostavlja međuzavisnost na jedinstven način. Jednostavnog mehanizma koji uz organizovanost može da bude značajna podrška ne samo ženama u cilju zauzimanja i „održavanja“ bitnih stavova, već i ključnim partnerima platforma koja doprinosi njihovom razvoju.

p.s. Zamislite bilbord na kojem vidite ženu koja nosi zaštitnu masku dok ulepšava svoje oči i obrve. Danas je to svakako žena sa stavom, zar ne?